В изпълнение на дейностите по проект „Хранителна вълнà – овластяване на младежите

...
В изпълнение на дейностите по проект „Хранителна вълнà – овластяване на младежите
Коментари Харесай

На 3 юли 2022 г. участниците от Зелена школа 2022 ще посетят мандра „Хармоника“, с. Мало Бучино

В осъществяване на дейностите по план „Хранителна вълнà – овластяване на младежите за дейностите по климата“ FoodWave, на 3 юли 2022 година, неделя, в мандра „ Хармоника “, с. Мало Бучино от 10:30 до 16:30 ч. ще организира вторият практикум на първите екипи от Зелена школа 2022.

В рамките на практикума участниците в Зелена школа 2022 ще имат опция да прегледат процеса на стабилно произвеждане на млечни артикули в мандра „ Хармоника “, като чиновници на мандрата ще покажат и опишат за тяхната работа и философия за запазване на околната среда, а по-късно занятията ще продължат с лекционна част в двора на мандрата. Лектори на практикума ще бъдат Милен Марков, който ще запознае участниците с предприемачество в хранителното произвеждане, Стефан Димитров – образно увещание, снимка и активизъм, Гавраил Гавраилов – положителни образци за дейна гражданска позиция и други

Практикумът в мандра „ Хармоника “ е последното занимание от интензивната стратегия на трите екипа на Зелена школа 2022, а формалното довеждане докрай на участниците ще се организира на 7 юли 2022 година, четвъртък. На събитието ще бъдат връчени Сертификати на сполучливо приключилите курсисти, както и ще има опция за нетуъркинг, зелени коктейли и приятна музика.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР